Tanda bersalin

Haii semua sy da 39 minggu.. sy nak tnya normal ke kalau kerap sakit bahagian ari" tu sebb drpd ptg tdi kerap sgt sakit ini termasok tanda nk bersalin ke mcm mne? Sy first mom so x tahu contraction mcm mana..sakitnya kerap tpi x lama..mcm selang 5 10 minit dia ad sakit tpi masa sakit tu dalam 2 3 minit je lepas tu ok

1 Balas

awak download apps contractions tu je tuk tau tu btul contractions nk bersalin or x