.. 3 DAYS AFTER DUE DATE

gudluck to me. after 1 week kalau blom brsalin lgi kena serah diri sdah. Helo hospital. Perut mengeras sje tp blom lg ade tnda2 nk brsalin. Tido, baring amat susah. Especially kalau nk bagun. Mngering kanan/kiri sama jk rasa. Rasa sakit, penat, x larat dh. 40 weeks and 2 days sayangggg. Contraction, where are you?. I wanna feel you already. 🤣🤣🤣

1 Balas

hehe..xpernah cek laluan ye sis? klu penah cek laluan mgkin cepat sikit kot? apa pun, natural sakit tu lebih indah.. enjoy ur momentt 😘

3y ago

..Thank you sis.p😊