50 Days Old

Alhamdulillah. Rasa syukur to Him coz give me the opportunity to feel be a mom to my son. Segala penat & sakit selama 9 months carry you dalam perut mama akhirnye hilang after seeing you for the 1st time. You look adorable & I'm proud to having you and be your mom. After a fews day deliver you. We (mama & ayah) decide to give you name Muhammad Nabeel Iman. Today you already 50 days old. Mama feel i like cepat nye masa berlalu. Rasa semalam baru je lahirkan kamu. Wahai anak mama sayang yang soleh.. Mama hope that you membesar dengan menjadi seorang yang bertanggungjawab one day. Jadi la hamba yang taat pada setiap suruhan Tuhan-Mu, jadi la khalifah yang adil dalam setiap langkahmu. Mama & ayah try our best to didik kamu dari kecik dengan kasih sayang. Ingatlah mama & ayah selalu doakan kejayaan mu & sayang kamu.

50 Days Old
8 Balas

Alhamdulillah..tahniah utk sis..semoga sis n baby sentiasa sihat n happy ...😍😍

Alhamdulillah semoga membesar dengan sihat syg..

Alhamdulillah..

❤ #tapxbisou

tahniah sis

tahniah

❤️