Geng 9 bulan

Geng menunggu hari nak bersalin angkat tangan! Hehehe... sama2 lah kita ceria dan positif ya.. ??☺️??

22 Balas

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️2hr lg 38w..baby no3. Tp tetap suspend. Moga dipermudahkan la urusan kita nanti ye..

Samala.. Berbunga2 bila baca ada geng kat sini menanti nk bersalin.. Lagi 5 hari due. Semoga semuanya dipermudahkan.. Aminn..

5y ago

Aamiin... m0ga dipermudahkan😍

Saya lagi 1 hari nak bersalin. Sekarang relax lagi makan tapau oden kat family mart 😂

5y ago

M0ga dipermudahkan.... masih ber oden oden lgi ke tu 🤭

due 18/10.. baby first.harap2 keluar sebelum due date..

8/11 sekarang da kerap mengeras. Tapi tak kerap je.

Sorry mama2 semua 9 bulan tu brpe mnggu 40 mnggu ke 😅

5y ago

Start kandungan 38 minggu 😊

Semoga dipermudahkan semua ya.. Aminn

37mggu4hari..ank kelima tp gap 8 thn..😅

2 weeks more! Nervous and excited! 😊

🙋‍♀️🙋‍♀️ Lagi 2minggu