EDD Nov

Sapa geng edd bulan 11 angkat tangan ?‍♀️ Sy 11.11.19. Debaran mula terasa. Barang baby pun xhabis cari lagi.Sis is cuak..First baby..?

25 Balas

InsyaAllah kalau di izin Allah sy edd 7/11/19..brg pon beli sikit2 je skrg ni.. Hahah anak first.. Mmg xtahu sgt nk pilih saiz ape.. Sbb ade family nasihat,beli baju cari saiz besar sikit.. Boleh pakai lama....semoga kelahiran kita semua dipermudahkan ye.. Aamiin

5y ago

Tula.yang baby sy pun ni cucu first..tak berapa nak pakar lagi mencari barang.. hopefully cukup je la nnti tu.. aamiin..semoga dipermudahkan urusan bersalin dan menjalani hidup sebagai mommy..😊

Sama lah edd kita 😂 makin hari makin takut rasanya 😣 tapi happy jugak .. sb first baby .. brg baby x sempat lagi beli 😅 husb askar , dari awal preggy smp skrg masih x dpt jumpa .. ni tggu bulan 10 husb baru balik .. baru lah dpt shopping time tu 😅

Saya. 10/11. Cuak takot sakit koyak masa bersalin. 😅 Sbb lpas bersama tu, perut mengeras. Rasa fobia dh nk bersama😩 Tp org ckp lagi nk dkt due, kne kerap bersama utk mudah bersalin. Tp sakit perut 😭😭

Sye.... 4/11/2019..brg bby almost settle.. Just tinggal yg biase2 n x bpe pnting sgt.... To nak jugak tnye.... Kelambu bayi penting x... N tikar getah yg lapik baby tu?

Sy 3.11..alhmdulillah kbykn brg bby dh bli.. Tp tgl spruh dkt kg n dkt ktn.. Tgu nk blik kg n pack je.. Xsbr nk ttp muka ank sdri

saya 09/11/19 .. barang dh beli cket² tapi tak lengkap smue lg .. takut + nervous .. harap tak bersalin Awal ..

5y ago

Haha..mudah mudahan tak terkeluar awal kan..😅

sama dgn sy due date... tgh cari2 brg jgk hihi.. tp start xlarat dah nk g jalan jauh2 bdn trasa berat dh😅

5y ago

Sep2..baby 11.11..hihi..Kan..rasa jalan sikit pun dah penat.. kene berusaha hbiskan mencari barang cpt ni..😅

Sy 27/11. Barang baby baru beli baju jea tu pun sikit. Nanti baru tambah lg hehe

🙋 due 21hb...sh dua hr rasa xlarat..brg pon x lengkap lgi..huhu

8-11 🙋semua da siap sedia. Tinggal nak pack bawak masuk dalam beg je.

5y ago

Bestnyaa..kita bju pun xbsuh lagi.. kene ready jugak ni..