39 minggu, due 9/6

ada tak yang bersalin 9/6, anak sulung dan belum bersalin kat sini? kita geng 😂 #firstmom

13 Balas

haha samaaa sis. saya anak ke2. 1st baby premature 35w tapi untuk 2nd dah 39w masih taknak keluar sampaikan hospital dah bagi date serah diri 😂 risau nyaaa lah baby sedap duduk dalam perut

sy due 2/6 still blom bersalin lg . ank first . n belum ade tnda2 nk bersalin . klau tk bersalin jugak 8/6 kne serah diri la jawab nye .

11mo ago

ye tkde tnda apa2 lg . sakit sgt kt tulang pelvis je . pstu bby start mengeras dh terasa sakit jugak . amin2 . tq

due 8/6.. ank kedua.. so far cuma kena brixton hicks je.. baby mengeras² tu ada tp tanda² bersalin blom jelas..

Saya pun anak sulung, due 8/6 belum ada tanda2, masih active semangat bekerja n kuat makan😂😂😂

8/6 tapi kne induce 7/6 tkde turun tanda lagi , Doakan moga bersalin sebelum tarikh induce 😭🤲🏻

11mo ago

sebab gdm on diet 🥲

sy due 11/6 pun takde tanda lg.. ank second.. yg first dlu pun overdue

Saya due 9/6 anak pertama, belum bersalim juga😂

Saya 10/6. Sama belum ada apa apa tanda pun 😬

Sama la.. I due 10/6 tapi xde tanda apa ii lagi

Saya due 8/6 n belom lg bersalin