Hai mommy

Hi siapa geng bulan 5 angkat tangan 🤭🤭🤭

Hai mommy
156 Balas

Due date sy 23/5/23. Setiap kali checkup nurse mesti ingatkan utk prepare bag hospital siap2 letak kt dalam kereta. Aihh nervous betul rasa tp excited pun ada 🤭 sbb anak 1st.. 2tahun nikah baru ada rezeki anak, alhamdulillah.. aturan Allah tu indah sungguh 🥰 semoga dipermudah segala urusan bersalin mommy2 semua 🤲🏻 aamiin aamiin...

1y ago

Take care ❣️

sy 19may. kalau ikotkan scan swasta edd 13may. tapi kk ckp sbb seminggu je beza, ikot 19may jela. yg penting dan la makan ketupat rendang puas puas baru pantang 🤭

saya 24/5 😍 baby nak sambut birthday sama bulan dgan mama dia hehe.. birthday sye 15/5 semoga kita sama sama dipermudahkan segala urusan 🤲🏻

saya! 7 mei edd..doakan kelancaran urusan bersalin buat saya dan baby ya...moga dia keluar sebelum edd sbb sy gdm diet control..aamin!

Wah.. Kita 25/5, selang sehari je.. Semoga dipermudahkn segala urusan ya.. Moga yg baik2 je buat kita smua yaa.. Aamiinn.🤲

yay ada geng bulan 5..!!ikut kiraan Dr masa pergi scan Edd 26/5..tpi masa cek kt kkia Edd 20/5..sabar je la menanti...

due awak sama dgn anak first saya 26/5. sekrang pregy no 2 pun due 24/5 hahhaa nak sama bulan dgn abang dia juga😂

1y ago

Heheh rezeki 🤭

Nak tanya, biasa edd ni tepat ke nnti ada date serah diri yg lain. Sbb sy plan nk bersalin dkt kg. Nk estimate cuti keje lagi

1y ago

Kalau saya tak. Saya overdue tapi kalau nasib Edd Tu boleh tepat ☺️

16/5 . agak-ii korang la ngam tak due date time bersalin nnti. kut ada yg awal rri tarikh kan atau pun overdue

Saya awal bulan 1/5, taktahu lah baby nak keluar bulan 5 ke 4 ni 😂

1y ago

iyaa samaa.. dkt2 rye kot klua nyaa.. ank no 2