Tak sabar menunggu cinta hati ❤

Assalamualaikum.. hai geng mommy2 due bulan 9.. hari ni sy dh 37w 1d.. due 26/9 rasa tak sabarnya menunggu baby keluar.. 2nd baby.. sy doakan semoga Allah permudahkan mommy2 semua bersalin dgn sihat n selamat ya.. inshaaAllah Aamiinn.. 🤲😘 #secondbaby #septbaby

Tak sabar menunggu cinta hati ❤
12 Balas

due date kite same. hehe. semoga dipermudahkan segala urusan kite semua.. ❤️so far klu xde masalah lain due date doc ckp pun akan dipanjang kan sampai 2oct. Allah terus nervous. haha. sbb klu lebih mmg kne serah diri. harap baby xbg mommy die lame2 bawak perut. amin. 😆

2y ago

hehe inshaaAllah semoga dipermudahkan n tak overdue.. yg penting ibu n baby sihat n selamat ya.. aamiinn ❤👶

Saya 21/09 … xsabar jugak nk tnggu baby keluar , baby 2nd jgk , yg first kat syurga , xsempat tgk rupa dia buka mata xsmpt dgr suara dia . Semoga urusan kita semua dipermudah .

2y ago

due date kita sama☺️

saya 27/9 , first baby , x sabar nak tunggu baby keluar tapi berdebar nak bersalin entah bila dia nak keluar 🤣 semoga semua urusan kita dipermudahkan 🫶🏼❤️

2y ago

kan.. debar2 rasa.. inshaaAllah semoga dipermudahkan.. aamiinn❤👶

saya 23/9.. 1st baby.. rasa berdebar je taktau bila dia akan keluar, semoga Allah permudahkan urusan kita semua yg bakal bersalin nanti. Aamiin.. 😄

2y ago

Hehe.. InshaaAllah semoga semuanya dipermudahkan Allah Aamiinn ❤

Saya dah 38w6D baby due 15/9 😂 . 2nd baby try vbac. Harap2 di permudahkan urusan sis dan saya serta baby2 bulan sept & akan dtg… 😘😘😘

2y ago

Aminnn.. baby masih belum keluar lg 😅 tggu serah diri je nnt 😆

Due sy 25/9 pula.. Hehe sma2 berdoa smoga dipermudahkan ya.. Sekarang ni tengah rasa sakit di ari2.. Rasa mcm nak period pun ada

2y ago

aah sis sy pun sma tgh rsa sakit kt ari2 mcm senggugut.. time tdo pn kdg2 baby mengeras.. semoga semuanya dipermudahkan Allah.. Aamiinn ❤

due kita sama 26/9. tapi saya kena bersalin paksa 13hb ni sbb gdm 🤭 takpe lah mmg dah tak sabar nak jumpa baby

2y ago

Ohh lg seminggu jela, dupdap2..hehe.. takpe sis lambat cepat yg penting sihat n selamat.. semoga semuanya dipermudahkan Allah inshaaAllah Aamiinn ❤

Waahh..saya due 24/9.Rasa debar sangat ni😂.Semoga dipermudahkan urusan semua😘

due saya 27/9 semoga dipermudahkan urusan kita semua ibu² ye..🥰

2y ago

inshaaAllah aamiinn 👶❤

Sy 20/9. Doakam sy juga ye. Nervous. Tkut happy. Semua ada.

2y ago

Kan.. mcm2 perasaan bercampur baur tak sabar, happy, nervous.. semoga semuanya dipermudahkan Allah Aamiinn ❤