Brg apa dh beli geng EDD Januari

First mommy here. Korang yg edd bulan 1 kan. Ada yg dh start beli brg keperluan bby & pantang ke? Ada list tak? Ada yg sudi share listing? Sy masih blank xtau nk start beli bila. Sbb kalau nk beli sekaligus dekat2 due nnti risau. Nnti last minute mesti ada lgi yg kurang. Dh google2 jgk tapi kadang listing di search tu lebih kpd kehendak bkn keperluan yg betul2 perlu rasanya. Kalau ada yg sudi share alhamdulillah. Tq in advance.

21 Balas

sy edd 18/1 1st mom..belum start beli ape2 lg sbb xtahu nk mula dr mne 😂😂