Beli narang baby

Hi . Sy nak tnya ad tak momies² yg dah start beli brg bby? . 🥰 Sy dah 3 bln bru mula beli brg² bsr dulu . (Stroller/tilam dll) bkn ny apa sbb risau nnti beli masa dah sarat tak larat nak berjalan . beli brg bsr² dulu ngm² ad duit kan . 🥰

2 Balas

Sy 2 bulan lg nk beranak bru nk beli brg baby.. 😆 .. Masa tu kehulu kehilir bwk perut.. Tp msa tu sy x rsa penat pn.. Cuma sy rasa excited .. Ye lah first baby kn.. Nak2 pulak dpt baby girl.. 🤭💕

saya nanti tunggu 2 bulan nak bersalin je, mak dan mak mertua cakap pamali beli barang2 baby masa ni tunggu 7 bulan cam tu baru start beli