Barang keperluan bayi

Slm ibu2, sy first mom jd xtau sgt brg keperluan tuk mlahirkan nnti. Due date InsyaAllah December nanti. Baru nak start beli brg baby. Barang basic mcm baju, bedung, barut, tuala n mnyak telon dh beli. Cuma sy tgh cnfius nak beli napkin ke x? Keperluan jgk ke napkin tu ye sbb baby kan pakai pempers je. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

dh ade bedung napkin x perlu. org beli napkin sbb x beli bedung selalu nya. pakai kain napkin je. mcm sye bedung x beli, beli napkin. sng nnti boleh buat kesat air liur bby ke ape. xyah nak beli byk2.

napkin saya ada beli tapi 2 3 helai je..beli mna penting je dulu sis..brg nak gi hospital pad ,seluar dlm pakai buang ..