Siap basuh baju baby

Excited nak pack baju baby ?? now baru 31weeks 5day . Nurse suh basuh siap2.pack. tkt bsalin awal . Sbb sy hb low,gdm . Just prepare . Pape sng . ?

Siap basuh baju baby
54 Balas

Baju utk new born berapa helai ye nak beli? Ramai kwn2 saya nasihat beli sikit je.. Sbb baby cpt besar.. Kena beli yg besar skit la kan? Ke sis buat persiapan mcm mana? Anyway.. Semoga dipermudahkan semuanya ye sis..

4y ago

Up to you.. tp bg sy, kalau u mampu beli la lebih.. klau beli 3 4 helai, u byg la xkn setiap kali lps pkai nk cuci.. klau u pantang sendiri, susah la.. tp klau pantang ngn mak pon, xkn nk suh mak basuh baju baby hari2 kn?