Due April 2020

Mommies, nak tnya ada x due bln april ni dh siap2 basuh baju baby & pack brg2 utk gi hospital? Sy nak basuh baju baby tp mak sy kata terlalu awal. Apa pendapat ibu2 skalian? #baby1st

1 Balas

Mknanya skrg dah 6bln ye...blh je basuh sis...sbb xsemua org bsalin masa 40w...ada jgk yg awl...jd kita xtau kandungan kita bila nk keluar..jdnya xslh standby awl...nanti kalau mak xde kat umah basuh senyap2 tau😊✌

4y ago

sy pun due april.brg dh siap packing & ready dlm kereta.incase warded semua dh ready.😊