Minggu berapa basuh baju baby?

Assalamualaikum. Saya sekarang week 25, sy nak tanya ibu semua basuh baju baby dan prepare bag utk bersalin berapa minggu kandungan ye?

12 Balas

saya lepas dah beli baju baby, trus cuci. dh kering trus simpan. senang klau dh siap awal2. apa2 boleh trus pkai. xkelam kabut.

3y ago

beg bersalin tu saya siapkan bila semua brg dh ada. msa tu kndungan 7bulan rsanya.

Waalaikumussalam mommy. Klu cuci baju awal. Dan prepare beg tu, around 30-34 weeks. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sy skrg 30w . td baru basuh baju baby😅 tu pun suami yg suwo stnby . sb sy xthu bila perlu basuh .

sy bli msa 5 bln, dlm 6 bln mcm tu cuci dan trus pack...sb sy jns klu xsiap satu bnda tu rsa serabut

32w dh siap basuh baju baby, siap packing semua kcuali brg2 wife dgn sijil2 yg kena potostat.

saya 34week belum basuh baju baby . sb bnyk lg tak ckup ingt nk ckupkan smua bru basuh skali 😅

saya 29 weeks satu brg baby apa pon tak beli lagi adoii 😅😅 terlebih relax dah ni..

sy 27w skrg dh siap basuh n kemas brg2 sy n bby.. tinggal nk packing masuk beg je😁

sy 30w dah start basuh dan kemas2 brg baby ,,juga brg sya.. teruja nya

28w...basuh dan packing semua