Basuh baju baby & pack beg hospital

Hi mommies, nk tnye week keberapa dh bole basuh & pack brg baby ye. Misi kate 7 bulan ke atas kne standby dh . Boleh x sape2 share yg ade pengalaman ☺️ #28week #firstbaby

2 Balas

sye dulu 30w bru beli brg 33w baru basuh 37w bru packing 39w bersalin. ikut rasa awk nak buat bile. sye jenis malas nak buat awal. suke last minute.

Sy 30weeks dh siap basuh n packing.. brg semua dh beli.. sb sy jenis suke prepare awal xsuke last minute nt serabut atau takut miss smtg