First babyyy

Esok due date! Nervousss bismillah?? 27/2/2020

32 Balas

Alhamdulillah selamat melahirkan baby boy 3.82kg pada 29 feb 😇 normal.. terima kasih pada yang mendoakan.. semoga doa2 ni berbalik pada anda semua🥰🥰

Due kita sama la sis .. anak pertmah juga hihi semogah d permudah kan aminnn Sis dah kluar tnda2 tak b salin

4y ago

Sis pigi hospital la .. sya pun skrng mcm tu sakit btul kat bagian bwa

Semoga selamat bersalin sis, & diberi kesihatan yg baik bersama baby. Aaamiinnn. 💪😁

4y ago

Aminnn insyAllah terima kasih sis😍

Allahu, Moga dipermudahkan ye puan. Doakan sy ye menunggu hari je ni🙈

Semoge sis selamat bersalin n dipermudahkan segalanya baby n ibu sht.. Aamiin

4y ago

Same2 😊

Semoga dipermudahkan urusan mummy dan baby utk bersalin nnt.

4y ago

Terima kasih byk2 sis, amin😍

smoga d permudahkan urusan sis n slmat bsalin.. 😊

Semoga dipermudahkan dan selamat semuanya.. Aamiin

Semoga selamat bersalin & dipermudahkan segala urusan..

4y ago

Amin terima kasih sis 😊

Semoga dipermudahkan urusan persalinan sis 🌺