pengalaman pregnant ada kencing manis

Due date saya 10/2... Tpi dok ckp berkemungkinan saya akan bersalin awal sbb kencing manis n tk boleh lebih dr due date.... Ada tk yg punyai pengalaman mcm saya kene kencing manis masa pregnant... Nk tau mmg dok akan bg tarikh ke utk kita bersalin awal...????

23 Balas

Saya first pregnant ada kencing manis..but x smpi kena mkn ubatlah n dpt pun mase pregnant jer.. After delivered dah hilang dah..if ibu kencing manis mmg kena bersalin awal.. Mcm saya tepat2 hari due dia paksa bersalin.. Masukkan ubat.. Tpi dah keluar tnda bersalin..if x de problem biasanyer dia akan tunggu lagi smpj ada tanda keliar..nie pengalaman saya lah..

4y ago

Sebelum masuk ubat dia keluar..