pengalaman pregnant ada kencing manis

Due date saya 10/2... Tpi dok ckp berkemungkinan saya akan bersalin awal sbb kencing manis n tk boleh lebih dr due date.... Ada tk yg punyai pengalaman mcm saya kene kencing manis masa pregnant... Nk tau mmg dok akan bg tarikh ke utk kita bersalin awal...????

23 Balas

Saya kencing manis time peknen sis, due 18/12/19 serah diri ke hospital,sampai sana jln buka 3cm ptng 4cm.msuk LB pukul 8 mlm pada 18/12/19 ...sakitnya Tuhan yg tahu Sb masuk ubat air ...isi air dlm badan lgi. Bersalin normal tpi terpaksa vakium Sb x larat teran bdan dh lemah.

4y ago

Iyeke sis... Sayapon dh rasa pengalaman kena induce... Sakitnye tuhan jelh yg tahu.... Kalinipon induce gak... Ahad dh kena serah diri...