pengalaman pregnant ada kencing manis

Due date saya 10/2... Tpi dok ckp berkemungkinan saya akan bersalin awal sbb kencing manis n tk boleh lebih dr due date.... Ada tk yg punyai pengalaman mcm saya kene kencing manis masa pregnant... Nk tau mmg dok akan bg tarikh ke utk kita bersalin awal...????

23 Balas

Mse ank 1st sy ada gdm gak..due date sy mse tu 2/1/2013..doc ckp klau msih blum brsalin gak, due date tu kna msuk wad..n pd 2hb 1, ptg tu sy msuk wad..doc induce, msuk ubat n 3hb sy brsalin baby boy