terus terang

doakan saya... saya dah 14weeks dan anak luar nikah. lps asar ni nak confess pasa mak ayah saya. takde kekuatan tapi diorg tetap mak ayah saya dunia dan akhirat.. moga ada jalan yang terbaik

55 Balas

Saya dah 6bulan pregnant , Masih lagi buntu nak buat keputusan, family belah lelaki pun dah tahu, tapi diorang diam ..

5y ago

Kena bgtau both side.. Klu belah lelaki yg tak bertanggungjawab memg mcm tu.. Kena amik tindakan cepat.. Dh 6 bulan dah..

Semoga segala urusan awak dpermudahkan dan hati ibu ayah awak lembut dan dapat maafkan dan terima awak .in shaa Allah

Semoga Allah beri kemudahan dan lembutkan hati mak ayah. Sis you are doing things right, pasti ada keberkatan disitu.

Confess lebih baik drpd diam diam, nnt terkejut parents awak .. all the best ya sis ... semoga diberi kekuatan.

Solat taubat minta ampun kat Allah sungguh2, in sha allah segala urusan sis akn dipermudahkan semuanya. Aamiin

Jgn tkt bgtw parents.. kuat kn smngat.. xda mnusia yg smpurna dik.. bnykn brtaubat ya.. smga dpmudhkn urusan..

bgus trus trg sb kndungn n ibu perlu checkup stiap bulan..Kne dftr dri kt klinik jga..Tu lne bgthu family

Semoga dipermudahkan sis. Semoga Allah mmberi kekuatan kpada sis dan keluarga.

InsyaAllah.. Niat yg baik Allah pasti permudahkan.. kuat selalu ye sis..

Semoga d permudahkn sis..trus trang jln y terbaik..dr diam..smpi bila..