Doakan saya

Assalammualaikum semua. Saya dah lahirkan anak dua bulan lepas, tapi anak saya tak dpt hidup lama. Doakan saya pregnant lagi ya mommies2 semua, doa ibu mengandung inshaAllah makbul hehehehe. Saya nak bagi ayah & mak saya merasa dapat cucu & dpt panggilan atok nenek. Sedih je bila teringat. Doakan saya & suami semoga dapat bagi cucu kat mak ayah saya & mak ayah mertua saya ye. Terima kasih semua ❤️

1 Balas

salam takziah sis.. sy doakan smge ade rezeki zuriat lg buat sis.. aminn.. doakn sy bersalin dgn mudah.. sy nak kena serah dri da 9/11 ni..