terus terang

doakan saya... saya dah 14weeks dan anak luar nikah. lps asar ni nak confess pasa mak ayah saya. takde kekuatan tapi diorg tetap mak ayah saya dunia dan akhirat.. moga ada jalan yang terbaik

55 Balas

Semarah² mak dan ayah tp cuma sementara sbb sy dah rasa pengalaman mcm awk mula2 diaorg mrh tp alhmdulillah Allah permudahkan urusan sy dari awal hamil hingga la sy kawin tngok ank sy dh besar sekarang umo 7thn.. Walaupun ada adik beradik belah suami sy x suka pada ank sy yg x sah taraf tp sedara mara sy semua sy pada ank sy nie.

Trus trg je sis , saya pon sama hritu . Lahirkan anak luar nikah , family saya n laki tu tau pasal kitorg . Alhamdulillah laki tu nk tanggungjawab , lepas je habis pantang hritu , trus nikah . Now baby dh 2 bulan dh , bayakkan berdoa , semoga urusan dipermudahkan 😊

Semoga dpermudahkan urusan sis.. Brg yg lepas jgn dkenang, cuma masa depan kena pbaiki penuh dengan kebaikan.. Sesukar mana pun lps confess,dhrap sis hadapi dengan tabah.. Yg penting kandungan tu selamat,bayi tanpa dosa..

Takpa. Pada mula mungkin kena marah, semua ada je tak kena. Tapi jujur tu satu jalan yg paling bagus sis buat. Lama2 parents akan terima. Percayalah. Semoga semua urusan dipermudahkan. Semoga sihat mommy dgn baby.

Aminn..semoga urusan sis dipermudhkan..sis n sy nsb yg sma..tp alhamdulillah family bole trma dgn baiknya..sy pn dh buat buku n cek up utk sy n bby..cr yg cmni lg elok bertrus trg dr kite wt yg bkn2 lg..

Semoga semoga dipermudahkan dan insha Allah mak ayah lembut hati, jgn takut.. Mcm mne pun mereka tetap akan terima anak cucu mereka.. Bertaubat dgn kesalahan lalu.. Insha Allah semua akan okey sis

Terus terang jk sis .. Sbr wlu apapun yg keluar dr mulut parent kt .. Yg penting kt jujur .. Nak sembunyi smpi bila ? Apatah lg klu kt stay satu rmh dgn drng.. Lama2 nmpk jg 2 ..

Semoga dipermudahkan segala urusan adik...Kuatkan semangat utk hadapi semua dugaan...Kita sebagai manusia tidak lari dari membuat kesilapan...Jga diri dan kandungan baik2...

Tak apa saya pun sama macam awak saya lagila skrang single mom...tak pe teruskan jaga baby asalkan baby sihat...

moga dipermudahkan..jgn risau awk..klw mak ayah sygkan aek..mereka xkn buang awk..elakkan stress..moga awk terus kuat..