adik beradik ipar nak datang rumah

nak tanya, saya dan baby saya umur 3 bulan sekarang, duduk selangor dengan mak ayah.. tapi mak ayah nak ke perlis lusa ni.. adik perempuan teman saya kat rumah.. suami saya ada kat kelantan.. soalan saya, kalau adik beradik suami nak datang ke rumah, kena minta izin mak ayah ke tak ye? tq ya hehe

5 Balas

minta izin sbb tu rumah mak ayah awk. kalau rumah sendiri pun kena minta izin suami juga walaupun adik beradik dia yg nk dtg.

minta izin sis, sbb tuh rumah parent . kalau rumah sendiri pun sama kena minta izin suami even adik beradik dia sekali pun.

blh je bgtau sepatah kat parents ☺️..mcm sy dlu duk ngn mil..klau sape2 nk dtg sy mmg bgtau

Aiyo nie pun nak tny dlm group ke .. Adoi sendiri fikir la . awak Bukan budak LAGI syg hoi