Boleh ke nikah pakai Wali Hakim?

#ingintahu #pleasehelp Assalamualaikum & salam sejahtera mommies semua, nak minta pendapat, saya skrg sdg hamil luar nikah dan berhasrat utk percepatkan nikah tetapi ayah enggan menjadi wali saya.. mak ayah dah tahu keadaan saya dan mereka desak utk percepatkan nikah tetapi ayah pula yg berkeras enggan menjadi wali saya😔 boleh bagi idea mcm mana nak langsungkan pernikahan ni? seeloknya mmg saya nak ayah yg jadi wali tapi dgn keadaan begini jadi lagi susah😞 #bantusharing

1 Balas

try ke pejabat agama then tnya dgn pegawai sana .. bgtau yg ayah sis x nak jadi wali and bgtau jugak nak percepatkan nikah tu