Doakan saya esok induce kali kedua

Doakan saya norsyahadah binti norashidi. Selamat hadap induce kali ke 2. Kali pertama kontrasi ada dlm 10minit 5kali. Tapi bukaan masih lagi 1cm. Tak tahu la mcm mana kesokkan harinya induce lagi. Hrap2 sangat doa kalian . Semoga allah balas jasa kebaikan kamu semua. Semoga dipermudahkan. Maaf dan salah silap saya . If kalau tak okay induce kali kedua . Kena induce lagi hari ketiga. Ketiga tak okay. Terpkasa czer. Apa2 pun saya perlu doa kalian. Tolong saya.

24 Balas

Moga dipermudakan semua proses bersalin nya sis tuhan memberkati 🙏🏻