Doakan saya esok induce kali kedua

Doakan saya norsyahadah binti norashidi. Selamat hadap induce kali ke 2. Kali pertama kontrasi ada dlm 10minit 5kali. Tapi bukaan masih lagi 1cm. Tak tahu la mcm mana kesokkan harinya induce lagi. Hrap2 sangat doa kalian . Semoga allah balas jasa kebaikan kamu semua. Semoga dipermudahkan. Maaf dan salah silap saya . If kalau tak okay induce kali kedua . Kena induce lagi hari ketiga. Ketiga tak okay. Terpkasa czer. Apa2 pun saya perlu doa kalian. Tolong saya.

24 Balas

moga dipermudahkan segala urusan awak dan selamat kedua2nya.aamiin

semoga dipermudahkan kan sis.. Dan semoga Selamat ibu Dan baby..

semoga dipermudahkan urusan sis... inshaAllah amin2....

InshaAllah semoga Allah permudahkan urusan sis 🥰🌹

moga allah permudahkan delivery dgn selamat amin

semoga dipermudahkan segala urusan ye.. aamiinn

moga dpermudahkan urusan amiinnnn 🤲🏼

inshaAllah Allah permudahkan urusan puan.

Semoga dipermudahkan segala urusan sis..

semoga dipermudahkan segala urusan sis..