Mohon doakan sy

Mohon doakan sy esok dah kena induce,doakan sy selamat bersalin ,semoga doa ibu2 berbalik pada ibu2 semua🤲 #37weeks4days

21 Balas

InsyaAllah..semoga dipermudahkan segala urusan sis dan baby..bestnya blh tgk baby🤲🤲🥰🥰

smoga dipermudahkan urusan awak & baby....seronoknya tgk xlmbat dah nak jmpa baby 🥰🥰

semoga di permudahkan utk sis..🤲 maaf tpi knp ye awk kne induce dalam 37 week tu?

1y ago

sb air ktuban sikit dan baby kecik

semoga urusan awak dn baby dipermudahkan❤️. semoga semuanya baik2 okay.

1y ago

Aamiinn terima kasih🤲☺️

inshaallah , semoga dipermudahkan urusan puan bersalin esok 🤲

semoga di peemudahkan urusan ibu ..selamat melahirkan..

Aamiin.. Smga smuanya d permudahkn ibu n bby selamat..

semoga dipermudahkan sis bersalin .. kuatkan semangat

Moga dmudah kan urusan sis bersalin yaa☺️☺️

semoga dipermudahkan dan selamat bersalin.. Ammiinn