Doakan saya esok induce kali kedua

Doakan saya norsyahadah binti norashidi. Selamat hadap induce kali ke 2. Kali pertama kontrasi ada dlm 10minit 5kali. Tapi bukaan masih lagi 1cm. Tak tahu la mcm mana kesokkan harinya induce lagi. Hrap2 sangat doa kalian . Semoga allah balas jasa kebaikan kamu semua. Semoga dipermudahkan. Maaf dan salah silap saya . If kalau tak okay induce kali kedua . Kena induce lagi hari ketiga. Ketiga tak okay. Terpkasa czer. Apa2 pun saya perlu doa kalian. Tolong saya.

24 Balas

Kawan sya bru ni nk beranak dia minum air teh suam pstu letak telur ayam kampung mentah2 tu pstu minum suam2 tu , duduk sat bukakan trus terbukak n senang beranak Alhamdulillah

Semoga dipermudahkan sis…Allah uji sebab Allah syg…🌹❤️…doakan saya jgk ye…smoga dipermudahkan bersalin nanti……..takut gak ni ..huhu…lebih2 lagi 1st tyme …

2y ago

sama isteri saya pun firts time

sy dh keguguran jam 2lbh sy dtg hospital kuo cokelat2..scan doktor suruh blk.xdan SMP rumah ptg kol 6lbh kuo drh mkin byk..skrg di hospital janin sudah keluo.10minggu

2y ago

isteri saya pun sama. 8week dah keguguran. lepas 3bulan period datang mcm biasa. tapi dah mengndung balik. baby dah 8 week baru tahu.

semoga berkat bulan ramadhan..Allah permudahkan urusan sis ngn bb..insyaAllah... aminn.suh suami bt semayang sunat dn mintak doa..suami blh msuk x

2y ago

camne dah induce kali kedua ke

semoga dipermudahkan urusan bersalin puan nanti ya.. doa banyak² dan sentiasa positif, pujuk baby elok².. in shaa Allah semuanya ok nanti..

Semoga Allah mudahkan segala urusan bersalin sis, dan kedua duanya sihat selamat🤲🏻❤️ amin

Semoga dipermudahkan urusan sebelum semasa dan selepasnya. Selamat ibu dan baby 🌷

Semoga dipermudahkan urusan sis untuk bersalin. Mommy & babby sihat walafiat. Aamiin

cuba jangan ikat rambut sis… ada org kata tips untuk bagi jalan buka cepat

Moga dipermudakan semua proses bersalin nya sis tuhan memberkati 🙏🏻