TOLONG DOAKAN SAYA

dah dua kali saya induce, tapi masih tak ada bukaan. Hari ni akan masuk ubat untuk kali ketiga. Doakan saya Nurhasmah Binti Jamil selamat bersalin induce yg ketiga ni. #firstmom #firstbaby

16 Balas

semoga puan dipermudahkan urusan bersalin. saya pun induce pada 5.11.2022. selepas 4 jam induce, air ketuban pecah. terpaksa operate sebab bukaan 1cm dan baby lemah setiap kali contraction. alhamdulillah 6.11.2022 saya selamat bersalin anak keempat.

semoga nurhasmah binti jamil di permudahkan dan dilancarkan urusan bersalin secara normal.amin doakan saya juga nur azimah abd kadir dimudah n dilancarkan bersalin normal tnpa luka dan koyak.

2y ago

semoga Allah permudahkan urusan bsalin awk nur azimah abd kadir scara normal dan tnpa luka koyakan. 🤲

semoga urusan sis dipermudahkan. Minta ibu2 Doakan juga untuk sy bersalin secara normal tanpa koyak, tanpa jahit. sepatutnya Due 15/11 tapi takda tanda2, tarikh last 21/11 serah diri

2y ago

terima kasih sis.. sy dah slmt bersalin 17/11.. smoga urusan sis bersalin dpermudahkan..

semoga sis dipermudahkan dan dilancarkan urusan bersalin begitu juga dgn momy² yg lain semoga kita dipermudahkan 🤲🤲

maaf bertanya..sakit tak kena induce? saya esok kena masuk wad,nak kena induce..tk pernah kena induce kehamilan sebelum ni

2y ago

tipu la kalau kata x sakit. dia bbeza dgn contraction yg dialami scara smula jadi. sbb nya yg ni dipaksa. lain org lain effect penerimaan. ada yg cpt, ada yg lmbt. tp inshaAllah kita kuat utk terima.

semoga Allah permudahkan segala urusan awak ye, doakan sy jugak bersalin normal tnpa jahitan beranak sblum due

2y ago

amiinn.. semoga awk slmt bersalin normal tnpa jahitan sblum due. 🤲

Semoga dipermudahkan urusan bersalin. Saya pun menanti hari.semoga dipermudahkan semuanya 💖💖💖

Semoga Allah mempermudahkan urusan awak dan dapat bersalin dgn mudah...

Semoga cepat bukaan jalan dan midah bersalin , amen 🙏🏻

semoga awk di permudahkan sis..🤲semoga allah mudahkan

2y ago

aamiinn.. semoga doanya berbalik pd awk juga sis