DOAKAN SAYA MUDAH BERSALIN

Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum mommy semua ❤️ Sekarang saya 38w3day. Dah kena induce semalam, tapi hanya 1cm shj jalan buka. Pagi ni induce lagi sekali dan doc inform kalau masih tiada bukaan, akan emergency czer sahaja. Mohon Tolong doakan saya NOR ADILAH BINTI MOHD YUSOF dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan, jahitan dan kurang rasa sakit, ibu dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, InshaAllah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin, selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah.. Aamiin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

14 Balas

Allahuma aamiin ya Mujib turut mendoakan kemudahan puan dan baby, semoga semuanya baik2 saja.. saya percaya dgn mendoakan kebaikan, ianya pasti berbalik pada kita.. wallahulam selamat berjuang puan, hasbunAllah wani'mal wakeel

amiin .. ,saya doakan semoga puan dipermudahkan segala urusan dan selamat bersalin baby doakan saya jugak sis tak lama dah due semakin dekat,

Semoga Allah permudahkan segala urusan awk dan semoga keduanya selamat dn sentiasa d bawah lindunganNya...amin ya mujiib 🤲

Sye doakan semoga urusan bersalin dipermudahkan..sye 38e 6d still xde tanda nak bersalin..doakan untuk sye juga ye

Semoga Allah mudahkan urusan bersalin Puan Adilah. 🥰🤲🏻 Aamin Allahuma Aamin

Aminn yg penting banyakkn berzikir semoga dipermudahkan segala urusan

amin..moga dipermudahkn urusan sis ye.doakn sy x lma lg dh ni due ..

amin.. semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat bersalin..

semoga dipermudahkan urusan Dan sihat ibu dan baby..🤲

Aaamin, semoga mudah, cepat bersalin, secepatnya..Aaammiinn