Assalamualaikum mommy

Tolong doakan saya Azizah binti Johar hari ni saya dh admit wad saya dh 40w bukaan dh 2cm kalau jalan xbukak jugak esok pagi kena induce doakan sya ye mommy semoga dapat bersalin dgn normal semoga semua mommy yang lain pun dipermudahkan urusan

3 Balas

Aamiin ya rabbal alamin. Moga dipermudah bersalin. Induce memang sakit sebab saya pernah alami apa pun banyakkan berdoa dan berzikir waktu sakit dengan izin Nya di permudah.

2y ago

Aamiin.

Aamiin...smoga d pmudahkn sgla urusan sis nanti..amalkn dOa nabi yunus

Aamiin inshallah semoga dipermudahkan segala urusan mommy 🤗

2y ago

allhamdulillah mommy semoga sama² Kira dipermudahkan urusan saya nak kena induce dh hari ni semoga segalanya berjalan lancar dengan izan allah