Hi mommies

Dilema. Jahat ke saya sbb taknak berpantang di rumah mak sendiri sbb keadaan rumah yang sempit dan tak selesa. Saya risau kalau saya berpantang di rumah mak . Akan ada adik/mak ayah tidur di luar sbb kekurangan bilik. Saya nk berpantang di rumah sndiri walaupun rumah saya biasa je. Dan ajak mak dtg sekali. Tapi mak ajak berpantang dirumah dia. Saya risau kalau dia tersinggung saya nak berpantang di rumah sendiri. 🥲

20 Balas

Samalah mcm saya sis. Mak sy merajuk sy xnk pantang dekat rumah sana. Dah bersalin ni pun masih takut2 nak balik sana. Masalahnya rumah sana byk sgt kucing, kdg tu kucing kencing dlm rumah pun semua biarkan je sampai kering. Sy byk kali panggil org dtg kemas & cuci rumah tp mcm tu jugak. Bila sy tegur rumah berbau, mak ckp mana ada bau. Ok je. Risau nak bwk anak balik sbb baby ada alahan 🥲🥲