Hi mommies

Dilema. Jahat ke saya sbb taknak berpantang di rumah mak sendiri sbb keadaan rumah yang sempit dan tak selesa. Saya risau kalau saya berpantang di rumah mak . Akan ada adik/mak ayah tidur di luar sbb kekurangan bilik. Saya nk berpantang di rumah sndiri walaupun rumah saya biasa je. Dan ajak mak dtg sekali. Tapi mak ajak berpantang dirumah dia. Saya risau kalau dia tersinggung saya nak berpantang di rumah sendiri. 🥲

20 Balas

X jahat pun. Kalau sy pun lagi selesa pantang rumah sendiri dari rumah mak sy sbb masa anak first dulu dah merasa pantang rumah mak. Sy jd stress sangat. Jd exhausted, x cukup rehat. Rasa sangat2 terganggu. Yg kedua ni dah bincang dgn husband nak pantang rumah sendiri pulak. Husband pun setuju. Walaupun mak dok suruh pantang rumah dia jugak nanti.

1y ago

Saya anak pertama ☹️