dh masuk 25 minggu baby dh rase aktif

dia dh mula bergerak dh.

7 Balas

saya awal lagi, tak saba pulak nak rasa bby gerak2 😍 nurse kata kulit saya tebal, pastu saya brgurau dgan nurse, barangkali lemak yang banyak 🤭

4y ago

Saya pun jenis kulit tebal.. Gemok lah juga 🤭😅 tp dlm 16-18w cmtu dah rasa dah.. Skrg mmg tgh aktif betul.. Nk tdo mlm lah dia plg aktif smpai nk tkencing2 rasa.. 🤭 😂 Skrg dah 25w.. Xlama lg rasa lah tuuuuu 😍

Kan. Seronok bila rasa dy tgh aktif.. Kita pn x risau.. Tpi bila sehari dy x aktif.. Dh start risau. Pdehal dy tido je. 😂

Saya harini pun da 25 week , aktif je dia . Kadang letak tangan atas perot pun macam rasa dia tendang2 tangan kite 😅

bestkan rasa gerak2. yg dah bersalin ni tiba2 rindu. hihi

Alhamdulillah..memori yng sangat indah😍😍😍

Nice feeling kan.. rindu plk..

Alhamdulillah