normal atau tak

sy nk tnye,,sy pregnant 26 minggu tp dh sehari tak rase baby menendang atau bergerak..itu normal ke..biasenye aktif..blum start kira pergerakan lg..atau disbbkn sy terlalu penat n baby pun tido..sy dh rest n baring tp msh tk rase.. #1stbaby

3 Balas

sy pernah mcm tu sis...biasa bby aktif tpi 1hri tu takde rasa gerak2 dah usap2 bagai takde.dah rasa mcm2 masa tu..tdo ptg pun tak senang...tetiba mlm dia bru ada gerak.sy pun tak tau sbb apa...skrg dah laahir dah 3bln🤭

kalau rasa was2 pls go to hospital for further assesment. for me,my baby active je time 26weeks.but its still best to go check at the hospital.