still bleeding

dh 3 hari bleeding.. dh pergi kk, suruh repeat scan je.. mmg ckt je darah but still keluar .. ? mcm darah uzur last day cmtu.. kputihan lak wrna coklat cair.. patut x sy pegi hospital je untuk buat lebih pengesahan?? atau mmg bnda ni normal je?

4 Balas

Mgkn threatened abortion.. Xpe klu dh ada follow up dgn klinik, repear scan tu tu utk tgk jantung baby ada ke x.. Bykkn be rehat.. Klu x sedap hati jugak boleh pegi blik klinik tu check

Pegi la hosp sis. At least hosp ada benda2 canggih kan. Sbb awk bleeding. Nurse pun kata kalau bleeding, terus pegi hosp.

4y ago

Takde sis. Bleeding time preggy tak normal sebenarnya. Sbb badan kita lain2. Macam sy alhamdulillah setakat ni takde bleeding even spotting pun. Jangan takut. Pegi je hosp dulu. Doa yg baik2.

Better g hospital sis takut threatened miscarriage. Hati pun tak risau klu dh tau sebab musababnya. Mudah2an baby ok

4y ago

Alhamdulillah

g hospital sis..