Bleeding 8 minggu

Saya dah 8minggu bleeding keluar macam 1 blood clot mcm tu tapi bleeding tak banyak, tak sakit takde cramp, pergi hospital scan kata unknown location fr baby. Repeat ambil darah lepas 48 jam untuk tengok keadaan. Still bleeding tapi mcm light pinkish je. Ade tak yg boleh share experience. I redha je kalau betul i keguguran kalau tak pun saya ok jugak.#ingintahu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

5 Balas

I just went through what you’re facing dear. For the first few days, sangat tak tenang sebab not sure what it is, am I pregnant or not. On week 8, I lost my baby. For my case, doc suggest laparoscopic sebab betahcg reading tak naik atau turun every 48hrs. They found my baby di luar rahim. Make sure you follow up dengan pakar di hospital, dan kalau darah keluar banyak atau ada blood clot, inform doc terus. I hope everything is safe for you and you do not have to go through what I did. Praying for you.

Sy bleeding 20hr. 2x pergi emergency. doc cek jln bawah n baby punya heartbeat. alhamdullilah semua okay. I start kena masa 8w5d. smpai 20hr baru stop. doc ckp threatened mis. but semua ok smpai skrg dh 14w

Dulu sy spotting sikit je dlm 1 hari, terus pergi emergency then doc pakar check sahkan gugur. 2hari lepastu terus jatuh kantung. Mmg takde lgsg rasa cramp, sakit masa spotting tu

https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022

Sy pn ade bleeding.. 6 hri.. Scan2 bby.. Bby xde dh. Sedih pn ade msa tu. Doktr ckp mgkin gugur. Tp xde skit ape pn. Tp prut tgk cm bsr je. Xtw mcm mne