bleeding on off

Hye mommies semua.. nak tanya.. ad yg berpengalaman x bleeding on off.. mcm sy bleeding sekali sehari keluar darah merah coklat.. tapi xbyk sgt. Just quarter panty liner mcmtu.. sekali je sehari.. lepas tu akn keluar lendir coklat darah.. dah pergi hospital tapi admitted half day saja ? klau ikut dh 8w+ tpi bru nampak kantung comel je ? doakan ada rezeki sy dan suami.. sebelum ni pernah miscarriage dh 2y+ menanti.. sy smpai terpaksa amek cuti tanpa gaji sebab xbrani nak amek risiko ☹️ masuk hrini dh 4kali bleeding.. sepanjang 2w ni.. Hari lain keluar lendir coklat sikit2 je ? dah xtau nak buat apa.. hospital sudah klnik pon sudah..

1 Balas

Biasanya kalau ada sejarah keguguran, doc akan bg ubat kuatkan rahim. Sy masa awl preggy pn kluar spotting tp x banyak. Sebesar 50sen sahaja. Sy bedrest sampai 12w baru ok.

2y ago

walaupon post ni dh lama , sy tau nape die tk bg ubat , sbb tk nmpk janin lg sis....sis sekarang mcm mana ? keadaan time tu?