Pendarahan di 7 minggu kandungan

hi mommies, saya ade berlaku pendarahan keluar ketul2 warna merah pekat 2 hari lepas, pastu sy pegi klinik and scan mmg ade internal bleeding, and yg merisaukan saya doc ckp janin tak membesar jd doc kata ade miscarriage treat..doc suruh tnggu seminggu lg utk repeat scan. tp skrg darah dh kurang..die cuma keluar coklat cair je sikit..ade tak sape2 ade pengalaman mcmni..boleh ke kalau pegi kk terus sbb buat kt klinik swasta je dkt rm200 duit habis..#bantusharing #pleasehelp #firsttimemom

3 Balas

Boleh ke KK, kalau KK tiada kemudahan lengkap, dia akan refer ke hospital. Nak senang call je KK atau hospital tanyakan apa yg puan tanya ni pada mereka.

sama mcm saya juga..pendarahan..lepas tu keluar coklat2 spotting ...dan doc sarankan saya makan ubat kuat rahim...

5mo ago

ni baby dh takde..doc dh sahkan kandungan tak jadi..sbb makin mengecil..

Terus ke hospital bahagian emergency je.. Dr akan scan utk kepastian..