Bleeding 16 weeks

Sy baru je bleeding. Darah coklat n ada darah fresh merah. Boleh x sy pergi klinik swasta instead of hospital kerajaan??

9 Balas

kalau dh 16w better ke spital kerajaan,kalau ke swasta nnt , furthur akan masok plak ke swasta,kalau mampu tkpe...tp spital kerajaan lg ramai pakar o&g sis....

Better pergi je swasta , diorg lg concern. Sy aritu bleeding, g emergency , doc ckp kalau kluar darah 1 liter penuh bru dtg.. seriusly 😌

2y ago

Aik peliknya, sy pun baru bleeding kelmarin,doc hosp kajang ok je, doc pakar O&G bg sy ubat hormon utk kuatkan rahim dan pesan jgn buat kerja berat, bnyk kan rehat.

Pg hospital sis, kalau pg swasta cari doktor yg pakar dlm perbidanan.. kalau dr biasa dia akan refer balik ke hospital kerajaan..

pergi hspital , pergi klinik doc akan bg referal letter utk ke hspital jugak . . semoga yg baik² untuk sis . .

Pergi hospital wak. Nt dia akan check. Macam syg perut mengeras & ada lendir putih je. Tahu-2 dah 3cm.

Seeleoknya ke hospital terus, sbb ada klinik yg tak lengkap peralatan nk check baby

same goes to me, memang minyak cap kapak tu always kene ada hehe

Kalau nak pergi klinik swasta, baik pergi klinik wanita.

pergi je