keluar lendir coklat

saye 6W2D.. smalam keluar darah coklat, ade lendir sekali.. pagi tadi tgok still ade tp sikit je, mcm spotting.. normal ke . sbb baru je pegi klinik 2-3 hari lepas scan, dh nmpk kantung..dr bagi ubat kuat rahim.. still makan ubat tu, n bleeding mcm ni boleh kata ade setiap hari, cuma kuantiti sikit².. smlm je mcm bnyk dari yg biasa 😥risauu#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

keluar lendir coklat
3 Balas

Sama mcm sy, sy hamil 7w5d. kelmarin ada minimal bleeding, sy terus pergi hospital gov, doc check semua ok takde masalah, doc bg ubat hormon utk kuatkan rahim. Dan kena checkup semula lagi 2weeks. Rasanya spotting mcm tu takde apa2 melainkan klu keluar fresh blood. Lagipun dah mkn ubat hormon kan. Tp klu still risau, boleh je pegi check dgn doc semula.

Saya mase 8w pun ada spotting coklat macamtu selama 2 hari. Cek klinik dr kata ok maybe sebab baru nak menempel kot. Sekarang dah 32w 🥰

Terus pegi kecemasan klau ada apa2 bleeding sis