Asalamualaikum pasai buku Pink

Dena anak First haritu gugur ?lepas sebulan dena hamil balik doc kt klinik suruh buka buku pink Dena baru 6 week . Doc klinik kata sbb Prh gugur kena buka buku awal Dokumen apa yang perlu kita bawa waktu buka buku pink

11 Balas

Klu dkt sini kne bwk.sijil nikah original n copy..salinan ic husben n wife.. kmdian bil letrik or air yg ada alamt kita as rujukan dorg ms tuk register alamat nti..tp stiap kk adalah berbeza..ada yg kata tmpt mereka xprlu bwk bil..sis just stndby je la incase dorg minta.. mg dpmudahkn segalanya..aamiin

Tempat sy xyah bwak ape,cuma nnti dia akn tnye ic suami,nme suami,tarikh kawen..tp sy aritu bwak fotostat sijil kawen ngn ic suami je stndby,ble die tnye senang bg je bia die salin...

Photostat ic suami isteri, sijil nikah, bil utilities beralamatkan rumah yg diduduki. Bawa semua document asli from klinik or hospital yg sis buat checkup.

Sama mcm saya now dah 7 weeks, ptg nnt kena buka buku Pink dah, first thn lalu bby xjdi. Sama2 la berdoa semoga Allah jaga baby elok2

Sijil nikah Ic upt test suami tak sure kena ikut ke tak Document berkaitan puan pernah keguguran Boleh google utk lebih pasti.

Kalau pernah gugur memg kena bkak awal la. Sy 4 weeks dh buka. Sbb dh 3 kali gugur. Semua gugur cara sama. Missed miscarriage.

3y ago

Diorang akn refer kita ke pakar. Means lebih jaga kes2 mcm ni. Kira mcm special kes la. Sy aritu tiap sebulan kena pegi hospital jumpa pakar.

Fotostat 1.sijil khwin 2.ic suami/istri #2 3.gmbr paspot suami/istri#2 4.bill karen#1

Salinan ic suami isteri, sijil nikah, kalau x slah surat beranak ibu, gambar Pasport

Try call klinik tmpt puan n tnya..klu sy ari tu..tnjuk ic n kad nikah je..

Salinan ic suami isteri n salinan sijil kahwin