Asalamualaikum pasai buku Pink

Dena anak First haritu gugur ?lepas sebulan dena hamil balik doc kt klinik suruh buka buku pink Dena baru 6 week . Doc klinik kata sbb Prh gugur kena buka buku awal Dokumen apa yang perlu kita bawa waktu buka buku pink

11 Balas

Tempat sy xyah bwak ape,cuma nnti dia akn tnye ic suami,nme suami,tarikh kawen..tp sy aritu bwak fotostat sijil kawen ngn ic suami je stndby,ble die tnye senang bg je bia die salin...