Asalamualaikum pasai buku Pink

Dena anak First haritu gugur ?lepas sebulan dena hamil balik doc kt klinik suruh buka buku pink Dena baru 6 week . Doc klinik kata sbb Prh gugur kena buka buku awal Dokumen apa yang perlu kita bawa waktu buka buku pink

11 Balas

Klu dkt sini kne bwk.sijil nikah original n copy..salinan ic husben n wife.. kmdian bil letrik or air yg ada alamt kita as rujukan dorg ms tuk register alamat nti..tp stiap kk adalah berbeza..ada yg kata tmpt mereka xprlu bwk bil..sis just stndby je la incase dorg minta.. mg dpmudahkn segalanya..aamiin