Buka buku pink

nak buka buku pink tp masih awal lagi... sbb blum check lagi... haritu test pregnancy naik 2 line terus pergi klinik bayar nak confirmkan... lepastu doktor ckap tunggu bulan 2 nnti dia suruh dtang balik sbb nak scan lepastu terus buka buku pink dekat klinik kerajaan...

1 Balas

klu baru delay period, kndungan baru 5w. sekurang2nya kndungan 8-9w (scan nmpk kantung dan heartbeat) baru pergi kk ambil tarikh buka buku.