Buka buku pink

Hi mommies, nak tanya utk buka buku pink kena bawa dokumen apa ya?

7 Balas

Kk area sy haritu suruh bwa gmbar saiz passport suami isteri 2x, potostet sijil kawin 2x, potostet ic suami isteri 2x dan buku klinik lama sy sbb ni sec baby

5mo ago

saya kena ic je hehehe

call KK terdekat. biasanya diaorg bagitahu kena bawa apa. mcm KK sy, 2 salinan IC, 2 salinan sijil nikah.

ikut atas tempat. kalau macam saya dia nak confirmation pregnancy dah sijil nikah je

Klu p hosp swasta xperlu bawak apa2 pun. Terus buat. Tp klu kk ic, sijil nikah

fotostat ic suami isteri dan surat nikah.

ic, surat nikah