Pantang makan

Dalam pantang 40 hri ni bleh ke makan ayam? Biasa duk makan ikan je hri2. Kalau bleh nk jgk buat sup ayam. Tulat selera. Hehe

22 Balas

ikut ketahanan badan Dan cara masing² awk. kalau sye mmg tak sentuh ayam awl2 bersalin.. slgi Luka jahit tak btol2 baik. after 2 week baru berani tu pun ambk part dada..tu pun bakar2 or rebus je... plus boleh la diet jgk kan kalau jaga permakanan ni.. ambk ikan2 lagi bagus sbnrnya masa dlm pantang .. bkn lama 40 hari je... lps tu bedal la apa saja awk hehe