Anak sunat pantang makan ayam?

Orang kata, anak lelaki bersunat, pantang makannya sama macam orang bersalin. Macam saya bersalin first day lagi makan ayam sebab susah cari ikan, alhamdulillah ok. Kalau anak bersunat, boleh ke makan ayam? Ada sesiapa ada pengalaman anak sunat makan ayam ok? Anak peringkat sekolah rendah

1 Balas

makan makanan berkhasiat je Puan.. ayam kan berkhasiat.. cara masakan je yg blh jd x ok - terlalu berminyak, terlalu manis bergula, terlalu masin.. dll lah.

2y ago

sedap tu buat sup.. terliur plk saya 😂