Pantang makan

Dalam pantang 40 hri ni bleh ke makan ayam? Biasa duk makan ikan je hri2. Kalau bleh nk jgk buat sup ayam. Tulat selera. Hehe

22 Balas

aym boleh je mkn,cuma awl2 jgn mkn bhgian kulit.kot jd gatal.aym bgus tuk luka cpt smbuh,protein.

1y ago

wc💖💖💖

Best ye la bole mkn ayam, sy mkn naik gatal, mereyam satu bdn.. 😭.. Baby 3 bulan baru okay..

sebenarnya ikut pada org. mcm saya boleh tp kena pakai stoking sbb cepat sakit.

boleh sis makan ayam . saya first day bersalin je hospital dah bagi kurma ayam

sya sepanjang berpantang makan sup ayam je x pernah sya makan ikan😂

1y ago

welcome sis😊sya makan sup ayam pon buat susu bdn sya bertambah 😁

boleh je mkn..sya msa kt hsptal pn,dorang bg mkn ayam

sy mkn je ayam sedia².. cuma bhgian dada shj..

1y ago

Ok faham2 . Tq sis 💖

Sy 30 hri pantang,dah makan ayam..😅

sy mkn je ayam dlm pantang.😆

Boleh sangat sangat.

1y ago

💖💖💖