Pantang makan

Dalam pantang 40 hri ni bleh ke makan ayam? Biasa duk makan ikan je hri2. Kalau bleh nk jgk buat sup ayam. Tulat selera. Hehe

22 Balas

Saya csec makan je telur semua tu ayam saya mmg mintak nak ayam kampung tapi kdg2 makan je ayam fresh tu. Cuma saya fikirkan badan tgh under construction hehe jadi saya jaga protein saya la ayam kampung telur kampung, buat sup ayam bagus skali sbb keluar segala zat2 pada dalam tulangnya juga. Atas diri masing2 takde allergy boleh je. Saya lepas 4 hari alhamdulillah badan bertenaga tak lesu and alhamdulillah susu badan pun banyak 👍🏻